Wednesday, May 12, 2010

nadodo

this entry is made specially to my youngest sister,

nurul nadhirah bt ahmad, 11 tahun 18hb Jun 2010 ini, 



tanpa kau, kami tiada tempat nak lampiaskan nafsu membuak kepada kanak - kanak :DD
tanpa kau, kami tiada tempat untuk berebut channel 611 dengan channel 104,
tanpa kau, kami tiada tempat untuk berebut ayam goreng mama bahagian drumstick yg marvelous,
tanpa kau, kak nani akan jadi anak paling manja dan gedik sangat, 
tanpa kau, siapalah kami yang semakin berusia ini :D

adek, 
kenapa adek selalu berebut laptop ngn kakak ?
kenapa adek selalu malas nak pergi mandi sampai kami kena marah ngn mama ?
kenapa adek selalu nak tengok cerita Adi dan Ayah yang meraban tu ?
kenapa adek selalu liat nak pergi sekolah agama ?
kenapa adek selalu curi duit kakak pergi beli jajan ?
kenapa adek selalu main Ameba Pico dalam Facebook sampai kakak takboleh nak on9 ?
kenapa adek asik suruh mama beli Kinder Bueno tapi seketul pun taknak bg kakak ?
kenapa adek asyik menjawab bila kakak marah adek ?
kenapa adek selalu suruh kakak cerita Doraemon sebelum tido ?
kenapa adek ? kenapa ?? kenaaaapaaaaaaa ??

HAHA, all questions above can only be answer by you, adek :)

whatever happen, we all your kakak - kakak n your only abang will love you 
without you, kami semua takkan ada tempat nak cium - cium, peluk - peluk, dukung - dukung :D

please be our BABY forever :)

4 comments:

Izzati Sulaiman said...

haha, sy ingt lg mse bdk ni kecik2.. mulut pot pet je.. haha

liyana said...

haha skrg lagi potpet, menjawab je tau ;p

Nurul Najat Ahmad said...

haha, ngek~

liyana said...

adek x suke tgk adi & ayah la ..... from nadhirah yg curi turn kakak eyna men laptop :D