Tuesday, August 23, 2011

Biskut Oh Biskut

Kekasih hati, Mr Ejat sangat pandai mem 'baking' kuih raya. Saya pandai buat satu biskut raya je iaitu Cornflakes Madu. Itu pun resepi mak mertua. Hehehehe. I can't get marry yet isn't? So much things need to learn. 

Mama's recipe. 

Cornflakes Kellog's yg masih suci & belum dinodai.


Hoyeah hoyeah! Dah siap. Bon appetite! 

Sape nak rasa mari laa raya rumah saya di Rawang Selangor. Tapi I think semua rumah ada kuih ni kan? Hahaha pathetic sangat. Tapi kekasih hati sangat super excited sbb at least I know how to bake at least ONE kuih raya. Hehehe. Raya dah dekat, & frankly speaking, rasa kehilangan bila Ramadhan dah nak habis. Mana tau ni Ramadhan kita yang terakhir kan? 

2 comments:

Ejat Ecsays said...

HAHAHA mcm kenal je resipi tu? wahh turun temurun kot.. jgn sebarkan.. HAHAHA gurau2 je syg.. btw sedap rasanya.. sanggup poslaju utk cyg kn ^_^

Yana Furbee said...

Hahaha tak bagi org pun bwuek! yeke sedap? alalala mwah mwah hehehe :D